BYGG OG HAVREMAKRONER

BYGG OG HAVREMAKRONER_mindre

Det nærmer seg jul og julebaksten er rett rundt hjørnet. Her kommer en utfordrer til de 7 kakeslagene, en sikker suksess i kakeboksen.

  • 3 dl lettkokte bygg- og havregryn
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • ¼ ts nellik
  • 150 g smeltet smør
  • 1 egg
  1. Bland alt det tørre i en bolle.
  2. Hell over smøret og sammen pisket egg.
  3. Rør alt sammen og sett deigen i topper med to teskjeer på bake brettet.

Beregne god avstand, kakene flyter litt ut under steking.

Stekes ved 175oC I 10-15 min.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>