HJEMMELAGET MÜSLI MED BYGG OG HAVRE

Knasende godt, som frokost eller mellommåltid.

2 dl Coop Gullbygg lettkokte bygg- og havregryn

1 dl hasselnøtter, grovhakkede

1 dl mandler, grovhakkede

1 ts malt kanel

1 dl rosiner

1 dl honning

½ dl nøytral olje

Til servering:

Yoghurt

Friske bær

Flytende honning

  1. Ha bygg- og havregryn, nøtter, mandler, rosiner og kanel i en bolle.
  2. Smelt honning i oljen, og ha blandingen over i bollen. Bland godt sammen.
  3. Fordel blanding utover et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 165 °C i ca. 20 minutt eller til blandinger er sprø og ristet.

Server müslien på yoghurt, med friske bær og honning.

Tips: Oppbevar müslien mørkt og svalt i en lufttett boks.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *