Lammestek – Hva gjør man med restene av lammekjøtt?

Lammestek
Det blir ingen skikkelig påske uten lammestek. Men hva gjør vi med restene av steken? Her kommer en sjarmerende måte å bruke resten av lammekjøttet på.

Dette trenger du:
  • Resten av en lammestek.
  • 1 kurv aromasopp
  • 1 kurv fersk kantarell
  • 1 rødløk
  • 1 purre
  • Fersk rosmarin
  • Havsalt
  • Ca. 200 g smør
  • 50 g kokte middagsbygg per person
  • Aluminium grillfolie
Fremgangsmåte:
  1. Skjær resten av steken i skiver og legg den i grillfolien.
  2. Ha over ca. halve smøret, og klipp rosmarin oppå.
  3. Dryss på havsalt, og lag en dobbel pakke av folie rundt kjøttet.
  4. Kantarell og aromasopp deles opp.
  5. Purre og rødløk kuttes i grove biter.
  6. Legg grønnsakene på folie og klipp over rosmarin.
  7. Krydre med havsalt og ha over resten av smøret.
  8. Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.
Tips:

Dette er også en super enkel måte å lage turmat på. Kjøttet ble utrolig saftig og smakte fantastisk sammen med middagsbygget for både små og store rundt gruva.

Slik lager du LAMMEFILET MED BYGGRATATOUILLE. Les mer >>>
Slik lager du LAMMEBOG MED STEINSOPP-BYGGRISOTTO. Les mer >>>

MIDDAGSBYGG og andre produkter i Coop GULLBYGG-serien, basert på DUGA byggkorn, får du kjøpt i alle landets Coop-butikker.

Gullbygg, duga, middagsbygg, betaglukan, kolestrol, kostfiber

Duga Gullbygg-produkter selges i Coop-butikker over hele landet.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>